Onderzoek studeren en mantelzorg

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en de Rijksuniversiteit Groningen (UG) doen onderzoek naar de balans die jongvolwassen studenten ervaren in hun leven. Studenten worden uitgenodigd om mee te doen.

Studenten hebben vaak veel verschillende activiteiten in hun leven en daarmee ook veel aan hun hoofd. Zorg verlenen aan een naaste kan het nog moeilijker maken om alle ballen hoog te houden. Daarom is een digitaal onderzoek gestart om in kaart te krijgen wat de ervaren levensbalans is van jongvolwassen studenten en in welke mate mantelzorg verlenen invloed heeft op deze balans. Het onderzoek maakt deel uit van het Europese project ENTWINE.

Je komt in aanmerking om mee te doen aan het onderzoek wanneer je een jongvolwassen student bent (18-25 jaar en ingeschreven bij MBO, HBO of WO). Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en wanneer je meedoet maak je kans op het winnen van een cadeaubon t.w.v. 20 euro!

Doe je mee? Vul de vragenlijst in. 

Deel dit bericht om zo veel mogelijk jongvolwassen mantelzorgers te bereiken. Neem voor meer informatie contact op met Srishti Dang (onderzoeker).

admin
info@jongemantelzorg.nl
Geen reactie's

Geef een reactie